Goochelaar Kim Dervan Logo HighRes

BLOG

DJ Trouwfeest - 5 Beste Voor Onvergetelijk Feest

Beste DJ's voor een overgetelijk feest!

Jullie trouwfeest moet één van de meest onvergetelijke feesten worden uit jullie leven. De DJ vormt net als de locatie, eten en entertainment een heel belangrijke factor voor het welslagen van jullie huwelijksfeest.

Daarom is het belangrijk dat jullie als koppel met de DJ een goede band hebben en hij ook jullie muziek interesses begrijpt.

Als goochelaar op huwelijksfeest kom ik vaak situaties tegen waarbij het bruidspaar gekozen heeft om een DJ zonder ervaring en referenties van huwelijksfeesten te boeken.

De DJ komt bijvoorbeeld vaak te laat ter plaatse waardoor hij zijn geluidsinstallatie nog moet opzetten en uittesten in de zaal waar het diner doorgaat, apparatuur dat het begeeft of een DJ die zelfs gewoon een playlist gedurende de hele avond afspeelt waarbij het niet uitmaakt of de gasten zich amuseren tijdens het feest.

Boek een professionele DJ met ruime ervaring op trouwfeesten om ongewenste stress en verrassingen te voorkomen.

Event host microfoon

5 Redenen om professionele trouwfeest DJ te boeken

DJ en Animatie tijdens feest, uw garantie tot onvergetelijk feest!

Tafelgoochelaar Kim Dèrvan heeft zijn magische huwelijksconcepten reeds vertoond op feestlocaties zoals Goed van Gothem te Heers, Waerboom te Groot-Bijgaarden, Botanic Sanctuary Antwerp, De Lozen Boer te Lochristi en nog vele andere. Samen met de DJ veranderde hij de huwelijksfeesten in een magisch en onvergetelijk trouwfeest.

Wensen jullie buiten de beste trouwfeest DJ ook jullie gasten te verrassen met unieke magische acts aan tafel? Ontdek hier de mogelijkheden voor jullie huwelijksfeest.

5 Beste DJ voor trouwfeest

DJ Trouwfeest

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Meer info

Scroll naar boven