Goochelaar Kim Dervan Logo HighRes

BLOG

Hybride Event Entertainment

Virtuele acts op maat van uw hybride online event

Een hybride event is een combinatie van een fysiek event en een online evenement. Door deze combinatie is een hybride event het perfect alternatief voor uw bedrijfsevent in coronatijd.

Slechts een beperkt aantal personen dienen fysiek aanwezig te zijn in een studio die ingericht is voor een livestream event. De andere werknemers kunnen via een interactief platform (Teams, Skype, Zoom,…) het event bijwonen en ook interactief deelnemen aan het hybride evenement.

Hybride Event Entertainment

Interactief Entertainment Een Belangrijke Factor

Voor een hybride event is het heel belangrijk om de aandacht van uw gasten gedurende de hele duur van het online evenement vast te houden. Daarom voorziet u best tijdens uw hybride event één of twee ontspanningsmomenten door een interactieve act in te plannen. Deze acts dienen zowel de fysiek aanwezige personen als de online gasten te betrekken bij de act. Als surplus kunt u ook uw producten of boodschap tijdens deze acts in de kijker zetten.

Online goochelaar Kim Dèrvan is de pionier in België op vlak van magische, interactieve online acts. Door zijn ervaring binnen de ICT wereld maakt hij voor zijn online acts gebruik van alle technische mogelijkheden dat een online platform en een professionele studio kan bieden. Zijn virtuele acts worden steeds op maat uitgewerkt zodat uw bedrijf of slogan in de act verwerkt zitten.

Beeldt u zich in dat u de hele tijd een geheimzinnige envelop in uw bezit heeft en een aantal personen die uw hybride event online volgen een willekeurige waarde dat verbonden is aan uw bedrijf kiezen. U opent de envelop en tot ieders verbazing werden de gekozen waarden verwerkt in een nieuwe slogan!

Organiseert u binnenkort een hybride of online event, neem vandaag nog contact op met Kim Dèrvan. Let’s take your hybrid event to the next level!

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Meer info

Scroll naar boven