Goochelaar Kim Dervan Logo HighRes

BLOG

Beursgoochelaar

Hoe meer bezoekers naar uw beursstand lokken?

Bedrijven zijn steeds op zoek naar originele manieren om meer bezoekers naar hun beursstand te lokken en langer op hun stand te houden.  Dankzij beursgoochelaar Kim Dèrvan worden bezoekers op een unieke magische manier in uw stand getrokken.  Kim verwerkt in zijn trucs uw logo, slogan of product zodat de bezoeker uw bedrijf via een onvergetelijke korte ervaring snel leert kennen.  Kim is door zijn ervaring de perfecte bruggenbouwer tussen de bezoekers, vertegenwoordigers en uw bedrijf.

De voordelen van beursgoochelaar Kim Dèrvan op uw beursstand

3 Momenten Tijdens Een Beursdag

1. Het opstart moment zijn de eerste uren van de beursdag waarop het nog vrij rustig is op de beursstand

Als goochelaar beschikt Kim Dèrvan over een aantal manieren om de aandacht van de eerste bezoekers van de beurs naar uw stand te trekken wanneer zij passeren aan uw stand. Natuurlijk zonder opdringerig over te komen naar de bezoeker toe. Kim Dèrvan vertoont een aantal straffe en visuele trucs waardoor de bezoeker steeds meer geïnteresseerd geraakt in uw stand en producten. Op dat moment wordt de bezoeker ook gekoppeld aan een medewerker van uw bedrijf die “toevallig” even komt mee genieten van de magie. Het eerste contact tussen de bezoeker en uw medewerker is gelegd waardoor u een potentiële klant op uw beursstand heeft.

2. Het PIEK moment is het moment wanneer er zoveel beursbezoekers zich op uw stand bevinden dat u onmogelijk onmiddellijk iedereen kan aanspreken.

Op het drukste moment van de dag moet de bezoeker van uw stand altijd een keuze maken of het de moeite loont om blijven te wachten totdat een medewerker beschikbaar is of vertrekt naar een andere stand.
Tijdens deze periode zorgt Kim Dèrvan er voor dat de bezoekers die moeten wachten kunnen genieten van een aantal magische effecten met uw product of logo. Hierdoor krijgt de klant reeds een beperkte hoeveelheid aan informatie over uw product mee op een uiterst originele en leuke manier. Plotseling wordt de wachtperiode voor de bezoeker omgevormd van een “ik sta hier wortel te schieten” moment maar een magische en mindblowing ervaring.

Goochelaar boeken op beurs
Objective Supply Chain Execution Software

3. Het "laatste loodje" moment wanneer de beurs ver ten einde loopt.

De laatste uren van een beurs kunnen zowel voor de bezoeker als voor uw medewerkers heel vermoeiend zijn.  Toch is het belangrijk dat de laatste bezoekers aan uw stand net zo goed worden ontvangen als de eerste bezoekers.  Als beursgoochelaar vind ik het heel belangrijk dat ik ook deze personen nog kan binnenhalen naar uw beursstand en warm kan maken om in gesprek te gaan met een medewerker.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Meer info

Scroll naar boven