Hoe meer bezoekers naar beursstand lokken?

U vraagt zich af hoe meer bezoekers naar beursstand lokken? U staat binnenkort op een beurs en bent op zoek naar een unieke manier om uw producten en stand op de voorgrond te laten treden tegenover uw concurrenten?   Huur goochelaar Kim Dèrvan in als magisch lokmiddel en bezorg uw bezoekers een onvergetelijk moment met uw logo, firmanaam of product.

U staat binnenkort op een beurs en bent op zoek naar een unieke manier om uw producten en stand op de voorgrond te laten treden tegenover uw concurrenten? U vraagt zich af hoe u meer bezoekers naar uw beursstand lokt?  Huur goochelaar Kim Dèrvan in als magisch lokmiddel en bezorg uw bezoekers een onvergetelijk moment met uw logo, firmanaam of product.

Uit onderzoek is gebleken dat een goochelaar op uw beursstand de op één na beste optie is om uw stand aantrekkelijk te maken naar uw mogelijke klanten toe. Natuurlijk is een product demo nog steeds het aantrekkelijkst voor uw potentiële klant.  Voeg hierbij een goochelaar toe aan uw beursstand en garantie verzekerd dat klanten uw producten en uw bedrijfsnaam zich nog lang zullen herinneren.

De Voordelen Van Een Goochelaar Op Uw Beursstand

Een goochelaar beschikt over een arsenaal aan visuele effecten waardoor de aandacht van beursbezoekers naar uw stand wordt getrokken.

Branding van hele straffe trucs waardoor een bezoeker uw bedrijf en producten sneller zal onthouden.

ezoekers van uw stand blijven ook langer op uw stand waardoor u meer contacten kan leggen met potentiële nieuwe klanten.

Een beursgoochelaar is een ijsbreker tussen een nieuwe potentiële klant en uw verkoper.

3 Momenten Tijdens Een Beursdag

1. Het opstart moment zijn de eerste uren van de beursdag waarop het nog vrij rustig is op de beursstand

Als goochelaar beschikt Kim Dèrvan over een aantal manieren om de aandacht van de eerste bezoekers van de beurs naar uw stand te trekken wanneer zij passeren aan uw stand. Natuurlijk zonder opdringerig over te komen naar de bezoeker toe.
Kim Dèrvan vertoont een aantal straffe en visuele trucs waardoor de bezoeker steeds meer geïnteresseerd geraakt in uw stand en producten. Op dat moment wordt de bezoeker ook gekoppeld aan een medewerker van uw bedrijf die “toevallig” even komt mee genieten van de magie. Het eerste contact tussen de bezoeker en uw medewerker is gelegd waardoor u een potentiële klant op uw beursstand heeft.

Hoe meer bezoekers naar uw beursstand lokken?

2. Het PIEK moment is het moment wanneer er zoveel beursbezoekers zich op uw stand bevinden dat u onmogelijk onmiddellijk iedereen kan aanspreken.

Op het drukste moment van de dag moet de bezoeker van uw stand altijd een keuze maken of het de moeite loont om blijven te wachten totdat een medewerker beschikbaar is of vertrekt naar een andere stand.
Tijdens deze periode zorgt Kim Dèrvan er voor dat de bezoekers die moeten wachten kunnen genieten van een aantal magische effecten met uw product of logo. Hierdoor krijgt de klant reeds een beperkte hoeveelheid aan informatie over uw product mee op een uiterst originele en leuke manier. Plotseling wordt de wachtperiode voor de bezoeker omgevormd van een “ik sta hier wortel te schieten” moment maar een magische en mindblowing ervaring.

3. Het “laatste loodje” moment wanneer de beurs ver ten einde loopt.

De laatste uren van een beurs kunnen zowel voor de bezoeker als voor uw medewerkers heel vermoeiend zijn.  Toch is het belangrijk dat de laatste bezoekers aan uw stand net zo goed worden ontvangen als de eerste bezoekers.  Als beursgoochelaar vind ik het heel belangrijk dat ik ook deze personen nog kan binnenhalen naar uw beursstand en warm kan maken om in gesprek te gaan met een medewerker.

Organiseert u met uw bedrijf in de toekomst een uniek event of bedrijfsfeest?
Ontdek de verschillende mogelijkheden om uw gelegenheid een magische toets te geven!