Spectaculairste Goochelaar Voor Communie Boeken De Perfecte Act Voor Alle Leeftijden!

Bent u druk bezig met het organiseren van een communie– of lentefeest? U wenst niet alleen de communicant een onvergetelijke tijd te bezorgen.  Maar ook de andere gasten een unieke ervaring laten beleven waarover ook zij nog lang zullen napraten. Een goochelaar voor communie boeken voegt steeds een leuke, ontspannen en magische sfeer toe aan een communiefeest.

Ontdek de blitse goochel acts van goochelaar Kim Dèrvan. Kim tovert onder de neus en in de handen van uw gasten en slaat zowel jong als oud met verstomming.

Bekijk hoe de spectaculairste goochelaar van België uw communiefeest kan betoveren.

Goochelaar voor communie boeken

De acts op maat van uw communiefeest

TAFELGOOCHELEN | CLOSE-UP MAGIC

Tafelgoochelen is de ideale vorm van entertainment tijdens een communie– of lentefeest. Het is één van de moeilijkste disciplines binnen het goochelen. Geen nood, tafelgoochelaar Kim Dèrvan is reeds meer dan 20 jaar gespecialiseerd in tafelgoochelen. Jullie zijn dus in goede “vingervlugge” handen!

Magie van dichtbij

Bij tafelgoochelen wordt de magie naar de gasten toe gebracht. Alle straffe trucs voltrekken zich vlak onder de neus en zelfs in de handen van de communicant. Hierdoor ontstaat er een magische beleving onder de genodigden waardoor zij zich deze magische ervaring nog lang zullen herinneren. Beeldt u de reacties van uw gasten in als goochelaar Kim Dèrvan in een flits een fles wijn tevoorschijn tovert!

Stijlvol en verbazingwekkend

Stijlvol gekleed met bijpassende schoenen, een leuke persoonlijkheid en gewapend met de meest spectaculaire trucs verbaast tafelgoochelaar Kim Dèrvan zelfs de meest kritische toeschouwer.

Goochelaar voor communie boeken tafelgoochelaar
Goochelaar inhuren groepsvoorstelling feest centrale act

GROEPSVOORSTELLING | CENTRALE ACT

U wenst een verrassings act te voorzien voor uw communicant? Ook hiervoor kan u goochelaar, mentalist en illusionist Kim Dèrvan boeken! Kim Dèrvan beschikt over een leuke CENTRALE ACT. Dit is een magische act die opgevoerd wordt voor alle aanwezigen tezamen.

De communicant in de spotlight

Door zijn vele jaren ervaring heeft Kim Dèrvan een act ontwikkeld die een perfecte combinatie vormt van spectaculaire en mind-blowing trucs en leuke humoristische interactie waarbij de communicant in de kijker wordt gezet. Alle gasten zullen zich deze ongelooflijke ervaring nog lang herinneren.

Op maat van uw feest

Elk feest is verschillende van opzet en duur. Goochelaar Kim Dèrvan past zijn centrale act perfect af op uw feest. Organiseert u een communiefeest voor 20 personen of een lentefeest met 100 gasten, de act zal aangepast zijn aan de gewenste duur, aantal gasten en de accommodatie. De standaard speeltijd van deze act is 40 minuten en kan zowel in een zaal, een tent of in openlucht vertoond worden. Goochelaar Kim Dèrvan beschikt voor elke gelegenheid over de ideale act.

5 redenen om Kim Dèrvan als goochelaar voor communie boeken

Unieke trucs in combinatie met leuke en originele presentaties bezorgen uw gasten, zowel jong als oud, een onvergetelijke ervaring.

Goochelaar Kim Dèrvan heeft zijn goochel acts voor een communiefeest aangepast zodat deze geschikt zijn voor alle leeftijden.

Kim is één van de meest geboekte professionele goochelaars in België. Met zijn ruime ervaring maakt hij van ieder event een magisch succes.

Niet alleen professionaliteit naar de acts toe maar ook een correcte communicatie van het eerste contact tot afhandeling van de boeking.

Een professioneel artiest met een toverkoffer vol ervaring, grote bedrijven als referenties en terugkerende tevreden klanten.

Tafelgoochelaar voor communie boeken

20 jaar


Aan Ervaring

0

optredens

0

glazen gevuld met goudvissen

0

uren op podium

Bekend van Belgium's Got Talent

Kim Dèrvan behaalde de halve finale bij Belgium’s Got Talent.  Zijn auditie act werd door een uitverkochte Stadsschouwburg Antwerpen en jury onthaald met een staande ovatie en laaiende commentaren.  Benieuwd of hij deze en andere spectaculaire trucs ook op jullie feest live vertoont als jullie Kim als goochelaar voor communie boeken?

Lees hier wat andere personen over de goochelkunsten van Kim Dèrvan vertellen.

Ontdek de mogelijkheden en beschikbaarheid nu