Goochelaar Kim Dervan Logo HighRes

REALITEIT IS EEN ILLUSIE, MAGIE MIJN PASSIE...

Aangenaam, ik ben Kim

De goochelmicrobe zit in mijn bloed. Mijn ouders, beter bekend als het goochelduo Alfred & Trix, namen me als kind mee naar elke nationale en internationale show. Waardoor ik zowat opgroeide in de coulissen van theaters en feestzalen. Gefascineerd door de wondere wereld van magie wilde ik ieder trucje van goochelaars begrijpen dus doorbladerde ik elk goochelboek. Natuurlijk was ik vaste assistent bij spectaculaire goochel- en verdwijntrucs. In deze periode kwam ik ook in contact met de grootste goochelaars van die tijd.

“Iedereen kan een trucje vertonen, enkel goochelaars vertonen wonderen…”

Na mijn studentenjaren raakte ik steeds meer gefascineerd door tafelgoochelen. Goochelen in de handen van mensen, instant verwondering en directe interactie met het publiek. Fantastisch! Ik ging niet alleen aan de slag met geheime familierecepten maar schuimde ook het internet af op zoek naar de nieuwste goocheltrucs. Later wisselde ik ideeën uit met collega-goochelaars en experimenteerde voor vrienden en familieleden. Al snel ontrafelde ik alle verborgen trucjes waardoor mijn portfolio steeds breder werd en mijn acts sterker en spectaculairder.

Een goochelaar ‘pur sang’ met een magische missie…

Onder de artiestennaam Kim Dèrvan behaalde ik ereplaatsen op goochelwedstrijden en werd ik in 2015 halve finalist in het populaire tv-programma Belgium’s Got Talent. Na mijn succesvolle deelname aan Belgium’s Got Talent volgden andere TV projecten zich in een sneltempo op. Ik werd verkozen als “Goochelaar van de week” in het EEN-programma “De Neus van Pinokkio“. In opdracht van productiehuis Bonka Circus van Vincent Kompany werkte ik zowel het concept als alle goocheltrucs voor het Ketnet programma “TriX” uit. En kreeg ik een maandelijks vaste goochelrubriek bij de lokale TV zender RTV Kempen.

Ik was één jaar voorzitter van de Belgische Magische Federatie, een vereniging die zich inzet voor de promotie en ontwikkeling van de goochelkunst in België.

Tafelgoochelaar inhuren Kim Dervan

Door het begeleiden van jonge goochelaars draagt goochelaar Kim Dèrvan alvast zijn steentje bij om de volgende generatie goocheltalent klaar te stomen zodat ook zij dezelfde kwaliteit van acts aanbieden naar de toekomst toe.

Tegenwoordig is Kim één van de meest geboekte goochelaar in België voor bedrijfsfeesten, events en privéfeesten. Onder zijn klanten vindt u gerenommeerde merken zoals Coca Cola, Mercedes, Rolex, ea… die regelmatig een beroep doen op de expertise van Kim als goochelaar voor opdrachten op exclusieve evenementen.

Ontdek de mogelijkheden en beschikbaarheid nu

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Meer info

Scroll naar boven