Wedding Industry Awards – Best Wedding Entertainment

WeddingIndustryAwards Goochelaar Kim Dèrvan

Geweldig nieuws!  De huwelijksconcepten “Magisch Huwelijk” van goochelaar Kim Dèrvan zijn genomineerd binnen de categorie “Wedding Entertainment” tijdens de Wedding Industry Awards 2020.

Wedding Industry Awards (WIA's)

Sinds een aantal jaren worden de WIA’s georganiseerd in België.  Dit is een initiatief in de Belgische huwelijkssector dat de beste en de meest inspirerende wedding professionals in de spotlight plaatsen.

Een paar maanden geleden besloot ik mijn kandidatuur in te dienen binnen de categorie “Wedding Entertainment”.
Andere categorieën zijn o.a. Wedding Planner, Floral Event Design, Wedding Videographer, Wedding DJ, …

De kandidaten worden door een kritische vakjury beoordeelt op basis van hun bedrijfsvisie, hun online performance en professionaliteit.  Het selectieproces is streng en alleen de beste ondernemingen ontvangen de eer van een WIA nominatie!

Niet enkel de beoordeling van de vakjury telt mee maar ook de stemmen van de trouwexperten uit de huwelijkssector hebben hun zegje in de einduitslag.

Bent u een professional die actief is binnen de huwelijkssector?  Aarzel niet en breng vandaag nog uw stem uit! (stemmen gaat snel en neemt maar 1 minuut van uw tijd in beslag)

Op zaterdag 15 februari 2020 worden de winnaars in de verschillende categorieën bekend gemaakt tijdens het gala event in Mozaic te Antwerpen.

Benieuwd of goochelaar Kim Dèrvan uitgeroepen wordt als Beste Wedding Entertainer?  Volg mij online en kom het als eerste te weten op 15 februari 2020!