Spectaculairste Goochelaar Voor Uw Jubileum, Pensioen Of Verjaardag Boeken. Maak Uw Feest Onvergetelijk!

Viert u binnenkort uw jubileum, pensioen of verjaardag? Natuurlijk wenst U dat uw gasten een leuke en onvergetelijke tijd ervaren die zij zich nog lang zullen herinneren. Een goochelaar voor uw jubileum of verjaardag boeken, voegt steeds een leuke en magische sfeer toe aan uw feest.

Maak kennis met de blitse goochel acts van goochelaar Kim Dèrvan. Kim tovert niet alleen onder de neus maar ook in de handen van uw gasten.   De verbazingwekkende reacties van uw gasten mag u met open armen in ontvangst nemen.

Ontdek hoe de spectaculairste goochelaar van België uw jubileum, pensioen- of verjaardagsfeest onvergetelijk maakt.

Goochelaar Jubileum Verjaardagsfeest boeken

Ontdek hier de acts op maat van uw feest

TAFELGOOCHELEN | CLOSE-UP MAGIC

Voor uw jubileum, pensioen of verjaardagsfeest is tafelgoochelen de ideale vorm van animatie. Wist u dat tafelgoochelen één van de moeilijkste vormen van goochelen is? Geen nood, tafelgoochelaar Kim Dèrvan is reeds meer dan 20 jaar gespecialiseerd in tafelgoochelen. Jullie zijn dus in goede “vingervlugge” handen!

Magie van dichtbij

Bij tafelgoochelen wordt de magie naar uw gasten toe gebracht. Alle straffe trucs voltrekken zich zowel aan tafel als in de handen van de gasten. Hierdoor ontstaat er betrokkenheid onder de genodigden waardoor zij zich deze magische ervaring nog lang zullen herinneren. Beeldt u de reacties van uw gasten in als goochelaar Kim Dèrvan bijvoorbeeld in een flits een ring laat verdwijnen!

Magische sfeer en persoonlijkheid

Gekleed in een modieus maatpak met bijpassende schoenen, een vlotte persoonlijkheid en gewapend met de meest straffe trucs.  Tafelgoochelaar Kim Dèrvan voegt steeds een magische en onvergetelijke sfeer toe aan uw feest.

Tafelgoochelaar voor uw feest magie aan tafel
Goochelaar inhuren groepsvoorstelling feest

GROEPSVOORSTELLING | CENTRALE ACT

U wenst alle gasten te verrassen tijdens uw jubileum of verjaardagsfeest met een act? Ook hiervoor kan u goochelaar, mentalist en illusionist Kim Dèrvan boeken! Kim Dèrvan beschikt over een ongelooflijke CENTRALE ACT. Dit is een magische act die opgevoerd wordt voor alle aanwezigen tezamen.

Ervaring en straffe trucs

Door zijn vele jaren ervaring heeft Kim Dèrvan een act ontwikkeld die een perfecte combinatie vormt van spectaculaire en mind-blowing trucs en leuke humoristische interactie. Kortom alle gasten zullen zich deze ongelooflijke ervaring nog lang herinneren.

De magische act op maat van uw feest

Elk feest is namelijk verschillend van opzet, thema en duur. Goochelaar Kim Dèrvan stemt zijn centrale act perfect af op uw feest. Organiseert u een pensioenfeest voor 50 personen of een verjaardagsfeest met 200 gasten?  De act zal weliswaar aangepast zijn aan de gewenste duur, aantal gasten en de accommodatie. De standaard speeltijd van deze act is 20 minuten. Deze kan zowel in een zaal, een tent of in openlucht vertoond worden. Zodoende kan Kim Dèrvan  u voor elke gelegenheid een spectaculaire act aanbieden.

5 redenen om Kim Dèrvan als goochelaar voor jubileum verjaardagsfeest boeken

Unieke trucs in combinatie met leuke presentaties bezorgen uw gasten een onvergetelijke ervaring.

Kim is één van de meest geboekte professionele goochelaars in België. Door zijn ruime ervaring maakt hij van elke feest een magisch succes.

Kim streeft niet alleen hoge professionaliteit na naar de acts toe. Ook zijn communicatie vanaf het eerste contact verloopt heel correct. Hierdoor ontzorgt hij u zodat u van uw feest 100% kunt genieten.

De goochelaar met veel ervaring, maar ook grote bedrijven als referenties en tevreden klanten. Kortom Kim als goochelaar voor jubileum (verjaardag) boeken is uw garantie op een leuke feest!

Acts kunnen vertoond worden in drie talen: Nederlands, Frans & Engels

Tafelgoochelaar voor uw feest receptie

20 jaar


Aan Ervaring

0

optredens

0

glazen gevuld met goudvissen

0

uren op podium

Enkele locaties die goochelaar Kim Dèrvan voor jubileum en verjaardagsfeesten boeken

Zaal Lumière (Lokeren), Hove van Herpelgem (Kluisbergen), De Jachthoorn (Kontich), Alta Ripa II (Oud-Turnhout) en Kasteel van Lebbeke. Als tafelgoochelaar trad Kim Dèrvan ook reeds op in Faculty Club (Leuven), Hof van Nassau (Zottegem) en De Kapel Merksplas. Maar ook in Havn Church Antwerpen, De Beekhoeve (Neerlanden), Watt17 Heusden-Zolder, Passade te Mechelen, Zilte Zoen in Temse.

Zijn centrale act vertoonde hij in Horta Antwepen, Hof ter Velden te Dendermonde, Het ’s Graevenhof te Schilde, BELvue Museum te Brussel. Alsook in Hangar 43 te Baasrode, Kasteel van Leeuwergem in Zottegem en Salons de Romree te Grimbergen.

Bovendien werkte Gooochelaar Kim Dèrvan mee aan TV producties zoals Belgium’s Got Talent, De Neus van Pinokkio en TriX.

Ontdek de mogelijkheden en beschikbaarheid nu