Goochelaar Kim Dervan Logo HighRes

BLOG

Special Guest Cultuurprijzen 2022 Heist-op-den-Berg

Goochelaar Kim Dèrvan, special guest tijdens Cultuurprijzen Heist-op-den-Berg!

Elk jaar organiseert de Cultuurraad van Heist-op-den-Berg de Cultuurprijzen. Tijdens een geweldige show in CC Zwaneberg worden verschillende cultuurprijzen uitgedeeld in verschillende categorieën zowel voor jeugd als volwassenen.

Zo ging de spring in het veld Arne Delen met zijn boek ‘Arne De Ontdekker’ aan de haal met de hoofdprijs bij de jeugd in de categorie ‘De Jonge Zwaan’.
De prijs voor ‘Opmerkelijke Prestatie’ ging naar ‘Avond voor Vrede’ van Bernadette De Cat en team. En de ‘Grote Verdienste’ was voor Bert Slaets, bezieler van het Vlaams Muziektheater.

Tevens werd Luc Vleugels in de bloemetjes gezet voor zijn inzet als burgemeester om cultuur al die jaren enorm te omarmen.

Tafelgoochelaar inhuren Kim Dervan

Interactief en visueel verbluffend

Het was voor mij dan ook een eer om als inwoner en goochelaar van Heist-op-den-Berg aangekondigd te worden als “special guest” tijdens de Cultuurprijzen.
Het perfecte moment om mijn nieuwe acts visueel omlijst door prachtige projecties en live camera beelden, geschikt voor kleine en grote groepen, voor te stellen aan een geweldig publiek!

Mensen hun zintuigen werden beïnvloed, er werd uitbundig gelachen met een aantal verrassende wendingen, het publiek voorspelde samen waar en hoe de volgende cultuurprijzen zullen plaats vinden,… Het werd voor iedereen een onvergetelijke avond waardoor nogmaals bewezen werd door de Cultuurraad van Heist-op-den-Berg en alle aanwezigen dat alle vormen van cultuur een podium verdienen.

Ontdek hier de verschillende magische concepten

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Meer info

Scroll naar boven