Goochelaar Kim Dervan Logo HighRes

F.A.Q. - VEELGESTELDE VRAGEN

BEN JE OOK TE BOEKEN ALS KINDERGOOCHELAAR TIJDENS VERJAARDAGSFEESTJE?

Vermits ik gespecialiseerd ben in close-up goochelen (of tafelgoochelen) zijn mijn goochel acts geschikt voor kinderen vanaf 10 jaar. Indien u mij wenst te boeken voor een optreden tijdens het communiefeest van uw dochter of zoon, is het perfect mogelijk om mij als goochelaar in te huren vermits de gasten zowel volwassenen als kinderen zijn.

KAN IK U ALS GOOCHELAAR INHUREN VOOR EEN EVENT IN HET BUITENLAND?

Ik treed zowel op in heel België als in het buitenland.
Vermits ik mijn goochel acts in drie talen (Nederlands, Frans en Engels) kan vertonen, vormt het geen probleem om mij te boeken voor buitenlandse events of feesten.

Natuurlijk komt bij de prijs de verplaatsingskosten (vlieg- of treinticket, bagagekost, payagekost,…) en indien Kim ter plaatse moet blijven overnachten dient dit ook voorzien te worden door de organisator.

HOEVEEL BEDRAAGT DE PRIJS VOOR EEN OPTREDEN?

De prijs is afhankelijk van de duur en de gewenste goochel act.
Voor elke aanvraag stel ik het meest geschikte concept voor en bespreken we dit telefonisch zodat u zich een perfect beeld kan vormen van het verloop van het optreden en de invulling tijdens uw feest of event.

Wenst u toch liever een ander soort act dan hoor ik graag uw wensen en bespreken wij de mogelijkheden die hierbij perfect passen.

Indien u het contactformulier invult, ontvangt u nog dezelfde dag via e-mail een offerte op maat.

HOELANG VOOR MIJN FEEST, HUWELIJK, EVENT,... MOET IK JOU BOEKEN?

Ik kan u aanraden om contact met mij op te nemen vanaf het moment dat u de definitieve datum van uw feest of event vastgelegd heeft. Het is heel moeilijk om te zeggen hoeveel weken of maanden op voorhand vermits bepaalde perioden van het jaar sneller vol geboekt zijn met optredens dan andere perioden.

Hoe vroeger u met mij contact opneemt, hoe meer kans u heeft dat uw datum nog beschikbaar is. Tenslotte plaats ik steeds na het eerste contact de datum van het optreden gedurende een bepaalde periode in optie. Hierdoor beschikt u over de nodige bedenktijd om de boeking definitief te bevestigen.

WELKE TRUCS VERTOON JE TIJDENS EEN OPTREDEN?

Kun je een geheim bewaren? Zeker? Wel, ik ook!

Goochelen is meer dan enkel een trucje vertonen. Vergeet die zatte nonkel die elk feestje komt aandraven met dezelfde “cafétruc”.

Voor Kim is goochelen het delen van een unieke en magische ervaring met uw gasten. Verwacht u aan originele, verbazingwekkende en spectaculaire illusies die zich vlak onder de neuzen en zelfs in de handen van da gasten voltrekken. Dit alles gecombineerd met een vlotte persoonlijkheid zorgen er voor dat uw gasten genieten van top magisch entertainment.

ER ZULLEN EEN GROOT AANTAL GENODIGDEN AANWEZIG ZIJN TIJDENS HET BEDRIJFSEVENT. IS ER EEN MOGELIJKHEID OM MEERDERE GOOCHELAAR VIA U TE BOEKEN?

Als algemene regel geldt indien u meer dan 100 gasten op uw feest of event verwacht, voorziet u best meerdere goochelaars. Hierdoor verzekert u zich ervan dat alle gasten gedurende de duur van het optreden minstens eenmaal verbaasd worden door een goochelaar. Dit zorgt er ook voor dat geen enkele gast het gevoel heeft dat hij/zij minder belangrijk is dan een andere gast.

Sinds 2018 werk ik samen met een aantal professionele collega goochelaars voor grote events en feesten onder de firma ProMagic. Dit is een collectief van professionele goochelaars die evenementen, feesten en beurzen magische acts op maat aanbiedt. Via ProMagic bezorg ik u het gewenste aantal goochelaars voor uw event. Dit heeft als voordeel dat u ook maar één aanspreekpunt heeft voor alle goochelaars.

IS HET MOGELIJK OM MIJN LOGO OF PRODUCT IN DE ACT TE VERWERKEN?

Kim Dèrvan is één van de weinige goochelaars in België die gespecialiseerd is in goochel acts op maat van bedrijven. Kim wordt vaak gevraagd om voor beurzen en bedrijfsevents acts te ontwikkelen en te vertonen met logo’s en gadgets of producten.

De voorbije jaren werkte hij acts uit voor bedrijven zoals Coca-Cola, Rolex, Douwe Egberts, Tupperware,… om hun klanten en gasten op verschillende events en locaties te verbazen met hun magische en prachtige producten.

Bent u er klaar voor om uw producten op een magische en spectaculaire manier voor te stellen aan uw klanten?

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Meer info

Scroll naar boven