Specataculaire Goochelaar Inhuren Voor Groepsvoorstelling Op Uw Feest, Uw Garantie Tot Een Onvergetelijk Feest!

U zoekt een spectaculaire act voor uw feest of evenement? Het boeken van een centrale magische act die opgevoerd wordt voor alle genodigden tezamen past perfect binnen dit gegeven.  Een goochelaar inhuren voor groepsvoorstelling op feest voegt een dynamieke sfeer toe aan uw feest.

Goochelaar Kim Dèrvan heeft door de jaren heen een verbluffende magische act samen gesteld waar alle gasten zich nadien nog lang hun hoofd gaan over breken.  De centrale act is een combinatie van mentale effecten alsook effecten met publieksinteractie. Voeg hierbij nog de vlotte persoonlijkheid van Kim Dèrvan toe. Als resultaat mag u zich verwachten aan een geweldige act op uw feest of event.

Bekijk hoe de spectaculairste goochelaar van België met zijn centrale act uw feest kan omtoveren tot een magisch succes.

Goochelaar inhuren groepsvoorstelling feest

Een aantal van de locaties waar Kim Dèrvan zijn centrale act reeds vertoonde

Wild Gallery in Vorst, Capitole te Gent, Koning Boudewijnstadion Brussel, De Jachthoorn te Kontich, Alta Ripa II in Oud-Turnhout, Atomium te Brussel, Cultuurcentrum Zwaneberg te Heist-op-den-Berg, Het Bolwerk in Vilvoorde, Salons de Romree te Grimbergen, Docks Dome te Brussel, Waerboom in Groot-Bijgaarden, Horta Antwepen, Hof ter Velden te Dendermonde, Het ’s Graevenhof te Schilde, Lotto Arena Antwerpen, BELvue Museum te Brussel.

Als tafelgoochelaar trad Kim Dèrvan ook reeds op in Faculty club te Leuven, Chateau Bayard te Eghezée, Hof van Nassau in Zottegem, De Kapel te Merksplas, Havn Church Antwerpen.

Ook in andere regio’s zoals Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen, Antwerpen, Limburg, Brussel en Vlaams-Brabant vertoond Kim regelmatig zijn straffe trucs op de meest exclusieve feesten en events.

Bovendien werkte Gooochelaar Kim Dèrvan mee aan TV producties zoals Belgium’s Got Talent, De Neus van Pinokkio en TriX.

De Centrale Act op uw feest | Specificaties

Geschikt voor feesten, communiefeest, huwelijksfeest, personeelsfeest, ...

Vlotte interactie tussen gasten en goochelaar

Visuele en verbazingwekkende act op maat van elk event

Onvergetelijke ervaring voor alle genodigden

Geschikt voor jong en oud

Tijdsduur aanpasbaar aan uw feest of event

Act speelt op een klein podium of vrije ruimte in de zaal

Goochelaar inhuren groepsvoorstelling feest centrale act

PS. Wenst u een centrale act als groepsvoorstelling die perfect past binnen het thema van uw feest of event?  Geen probleem! Kim Dèrvan is één van de weinige goochelaars in België die acts op maat van een bedrijf of event creëert.

5 redenen om Kim als goochelaar inhuren voor groepsvoorstelling op uw feest

Unieke trucs in combinatie met leuke en originele presentaties bezorgen uw gasten een onvergetelijke ervaring.

Kim is één van de meest geboekte professionele goochelaars in België. Met zijn ruime ervaring maakt hij van ieder event een magisch succes.

Niet alleen professionaliteit naar de acts toe maar ook een correcte communicatie van het eerste contact tot afhandeling van de boeking.

Een professioneel artiest met een toverkoffer vol ervaring, grote bedrijven als referenties en terugkerende tevreden klanten.

Acts kunnen vertoond worden in drie talen: Nederlands, Frans & Engels

Goochelaar Illusionist boeken voor uw event goochel act podium show

20 jaar


Aan Ervaring

0

optredens

0

glazen gevuld met goudvissen

0

uren op podium

Lees hier de reacties van klanten die Kim Dèrvan als goochelaar inhuren groepsvoorstelling feest.

Ontdek de mogelijkheden en beschikbaarheid nu