Goochelaar voor feest boeken?

Boek de spectaculairste goochelaar voor uw feest!

U wenst dat uw gasten tijdens jubileum, communiefeest, verjaardagsfeest of huwelijk zich op geweldige wijze amuseren? In dit geval is een goochelaar voor uw familiefeest boeken een heel goed idee! Ten slotte voegt een goochelaar steeds een leuke en magische sfeer toe aan uw feest.

Ontdek de blitse acts van goochelaar Kim Dèrvan. Kim tovert onder de neus en in de handen van uw gasten en opent de deuren van een nieuwe realiteit. Ook klaar om de geweldige reacties van uw gasten in ontvangst te nemen?

Bekijk wat de spectaculairste goochelaar van België voor u kan toevoegen aan uw feest.

Goochelaar voor familiefeest boeken magie aan tafel

Een charmante persoonlijkheid met een goochelkoffer vol ervaring.

Een geschikte goochelaar boeken voor uw feest kan een hele klus zijn. Tenslotte moet de act tot de verbeelding spreken van alle leeftijden. Proficiat, uw zoektocht is voorbij!
Door zijn vele jaren ervaring met goochelen op feesten, weet Kim als geen ander zowel jong als oud te boeien. Kim is met zijn klassevol voorkomen en charmante persoonlijkheid één van de meest geboekte goochelaar voor feesten en huwelijken in België.

Professionaliteit, uw sleutel tot succes
Zowel zijn professionaliteit op vlak van communicatie vanaf het eerste contact tot na het optreden helpen u te ontzorgen. Voeg hieraan nog zijn vlotte communicatie naar de gasten toe in combinatie met zijn spectaculaire trucs. En u heeft de magische sleutel in handen om van uw feest of huwelijksfeest een succes te maken.

Ontdek de magische acts voor uw feest

TAFELGOOCHELEN | CLOSE-UP MAGIC

Voor familiefeesten is close-up magic, beter bekend als tafelgoochelen, de ideale vorm van entertainment tijdens een diner, tuinfeest of communiefeest. Tafelgoochelen is namelijk één van de moeilijkste disciplines binnen het goochelen. Geen nood, tafelgoochelaar Kim Dèrvan is reeds meer dan 20 jaar gespecialiseerd in tafelgoochelen. U bent dus in goede “vingervlugge” handen!

Onvergetelijke ervaring voor alle gasten
Bij tafelgoochelen wordt de magie naar uw gasten toe gebracht. Bijvoorbeeld na elke gang van het diner aan tafel of naar kleine groepjes van gasten tijdens een receptie. Alle magische illusies voltrekken zich vlak onder de neus en zelfs in de handen van de gasten. Hierdoor ontstaat er interactie en betrokkenheid onder de genodigden. Waardoor zij zich deze magische ervaring nog lang zullen herinneren. Beeldt u de reacties van uw gasten in als goochelaar Kim Dèrvan uit het niets een goudvis tevoorschijn tovert in een glas water!

Goochelaar voor communie boeken
Goochelaar voor familiefeest boeken groepsvoorstelling

GROEPSVOORSTELLING | CENTRALE ACT

U wenst weliswaar een verrassings act te voorzien voor uw feest? Ook hiervoor kan u goochelaar, mentalist en illusionist Kim Dèrvan boeken! Want Kim Dèrvan beschikt over een blitse STAND-UP ACT. Kort samengevat is dit een magische act die opgevoerd wordt voor alle aanwezigen tezamen.

De perfecte combinatie
Door zijn vele jaren ervaring heeft Kim Dèrvan een act ontwikkeld die een perfecte combinatie vormt van spectaculaire en mind-blowing trucs. Voeg hieraan nog leuke humoristische interactie met het publiek toe. En alle gasten zullen zich deze ongelooflijke ervaring nog lang herinneren.

De goochel act op maat van uw feest
Elk feest is namelijk verschillende van opzet, thema en duur. Daarom stemt goochelaar Kim Dèrvan zijn centrale act perfect af op uw gelegenheid. Voor elk feest biedt Kim Dèrvan u een spectaculaire act aan.

Wist je datje ?

Kim Dèrvan behaalde de halve finale bij Belgium’s Got Talent. Zo werd zijn auditie act door een uitverkochte Stadsschouwburg Antwerpen en jury onthaald met een staande ovatie en laaiende commentaren.

Samen met Steven Delaere was Kim Dèrvan de magische kracht achter de Ketnet reeks “Trix”.

Kim Dèrvan zijn ervaring, uw garantie tot succes!

Kim Dèrvan zijn ervaring, uw garantie tot succes!

PROFESSIONALITEIT OVER DE HELE LIJN Niet alleen professionaliteit naar de acts toe. Ook de  communicatie verloopt vanaf aanvraag tot nabespreking  altijd zeer correct.

ORIGINELE EN VERBAZINGWEKKENDE TRUCS
Goochelaar Kim Dèrvan vertoont de strafste trucs in combinatie met een vlotte presentatie. Hierdoor beleven uw gasten een onvergetelijke ervaring die zij zich nog lang zullen herinneren.

MEER DAN 20 JAAR ERVARING
Kim is één van de meest geboekte professionele goochelaar in België. Door zijn vele jaren ervaring maakt hij van ieder event een magisch succes.

MEERTALIGHEID, EEN PLUSPUNT VOOR INTERNATIONALE GASTEN
Kim vertoont zijn acts in meerdere talen, in het Nederlands maar ook in Frans & Engels.

Enkele locaties waar de gasten reeds van Kim zijn goochelkunsten genoten

Wild Gallery in Vorst, Capitole te Gent, Koning Boudewijnstadion Brussel, De Jachthoorn te Kontich, Alta Ripa in Oud-Turnhout, Wolvenbos te Kapellen.

Als tafelgoochelaar trad Kim Dèrvan ook reeds op in Faculty club te Leuven, Hof van Nassau in Zottegem, De Kapel te Merksplas, Havn Church Antwerpen, Jacques te Antwerpen.

Zijn centrale act vertoonde hij in Horta Antwepen, Hof ter Velden te Dendermonde, Het ’s Graevenhof te Schilde, BELvue Museum Brussel.

Meer informatie kunt u verkrijgen via het formulier

of neem telefonisch contact op via +32 (0)476 78 63 78

Meer informatie kunt u verkrijgen via het formulier

of neem telefonisch contact op via +32 (0)476 78 63 78

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Meer info

Scroll naar boven