Spectaculairste Goochelaar Voor Uw Familiefeest Boeken

Jubileum, communiefeest, verjaardagsfeest of huwelijk ingepland? In de eerste plaats wenst u dat alle gasten zich amuseren?  In dit geval is een goochelaar voor uw familiefeest boeken een heel goed idee! Ten slotte voegt een goochelaar steeds een leuke en magische sfeer toe aan uw feest.

Ontdek de blitse acts van goochelaar Kim Dèrvan. Kim tovert onder de neus en in de handen van uw gasten en opent de deuren van een nieuwe realiteit.  Ook klaar om de geweldige reacties van uw gasten in ontvangst te nemen?

Bekijk wat de spectaculairste goochelaar van België voor u kan toevoegen aan uw feest.

Goochelaar voor familiefeest boeken magie aan tafel

De ervaren goochelaar voor uw feest boeken

Een geschikte goochelaar boeken voor uw feest kan een hele klus zijn.  Tenslotte moet de act tot de verbeelding spreken van alle leeftijden. Proficiat, uw zoektocht is voorbij!
Door zijn vele jaren ervaring met goochelen op feesten, weet Kim als geen ander zowel jong als oud te boeien. Kim is met zijn klassevol voorkomen en charmante persoonlijkheid één van de meest geboekte goochelaar voor feesten en huwelijken in België.

Professionaliteit, uw sleutel tot succes

Zowel zijn professionaliteit op vlak van communicatie vanaf het eerste contact tot na het optreden helpen u te ontzorgen. Voeg hieraan nog zijn vlotte communicatie naar de gasten toe in combinatie met zijn spectaculaire trucs. En u heeft de magische sleutel in handen om van uw feest of huwelijksfeest een succes te maken.

Ontdek hier de acts op maat van uw feest

Goochelaar voor communie boeken

TAFELGOOCHELEN | CLOSE-UP MAGIC

Voor familiefeesten is close-up magic, beter bekend als tafelgoochelen, de ideale vorm van entertainment tijdens een diner, tuinfeest of communiefeest. Tafelgoochelen is namelijk één van de moeilijkste disciplines binnen het goochelen. Geen nood, tafelgoochelaar Kim Dèrvan is reeds meer dan 20 jaar gespecialiseerd in tafelgoochelen. U bent dus in goede “vingervlugge” handen!

Onvergetelijke ervaring voor alle gasten

Bij tafelgoochelen wordt de magie naar uw gasten toe gebracht. Bijvoorbeeld na elke gang van het diner aan tafel of naar kleine groepjes van gasten tijdens een receptie.  Alle magische illusies voltrekken zich vlak onder de neus en zelfs in de handen van de gasten.  Hierdoor ontstaat er interactie en betrokkenheid onder de genodigden. Waardoor zij zich deze magische ervaring nog lang zullen herinneren. Beeldt u de reacties van uw gasten in als goochelaar Kim Dèrvan uit het niets een goudvis tevoorschijn tovert in een glas water!

Modieus en Sensationeel

Gekleed in een modieus maatpak met bijpassende schoenen, een charmante persoonlijkheid en gewapend met de meest spectaculaire trucs. De redenen waarom Kim Dèrvan regelmatig gevraagd wordt om op te treden tijdens exclusieve events met internationaal publiek.

Waarop wacht u nog om deze goochelaar voor uw familiefeest te boeken?

GROEPSVOORSTELLING | CENTRALE ACT

U wenst weliswaar een verrassings act te voorzien voor uw feest? Ook hiervoor kan u goochelaar, mentalist en illusionist Kim Dèrvan boeken! Want Kim Dèrvan beschikt over een blitse CENTRALE ACT. Kort samengevat is dit een magische act die opgevoerd wordt voor alle aanwezigen tezamen.

De perfecte combinatie

Door zijn vele jaren ervaring heeft Kim Dèrvan een act ontwikkeld die een perfecte combinatie vormt van spectaculaire en mind-blowing trucs. Voeg hieraan nog leuke humoristische interactie met het publiek toe. En alle gasten zullen zich deze ongelooflijke ervaring nog lang herinneren.

De goochel act op maat van uw feest

Elk feest is namelijk verschillende van opzet, thema en duur. Daarom stemt goochelaar Kim Dèrvan zijn centrale act perfect af op uw gelegenheid. Organiseert u een feest voor 50 personen of een huwelijksfeest met 200 genodigden? De act zal aangepast zijn aan de gewenste duur, aantal gasten en de accommodatie. De standaard speeltijd van deze act bedraagt 40 minuten. Deze act kan zowel in een zaal, een tent als in openlucht vertoond worden. Voor elke gelegenheid biedt Kim Dèrvan u een spectaculaire act aan.

Goochelaar voor familiefeest boeken groepsvoorstelling

Wist je datje ?

Kim Dèrvan behaalde de halve finale bij Belgium’s Got Talent.  Zo werd zijn auditie act door een uitverkochte Stadsschouwburg Antwerpen en jury onthaald met een staande ovatie en laaiende commentaren.

5 redenen om Kim Dèrvan als goochelaar voor uw familiefeest te boeken

Unieke trucs in combinatie met leuke en originele presentaties bezorgen uw gasten een onvergetelijke ervaring.

Kim is één van de meest geboekte professionele goochelaar in België. Met zijn ruime ervaring maakt hij van ieder event een magisch succes.

Kim streeft niet alleen hoge professionaliteit na naar de acts toe. Ook zijn communicatie vanaf het eerste contact verloopt heel correct. Hierdoor ontzorgt hij u zodat u van uw feest 100% kunt genieten.

De goochelaar met veel ervaring, grote bedrijven als referenties en tevreden klanten die Kim als goochelaar boeken voor feest.

Kim vertoont zijn acts niet alleen in het Nederlands maar ook in Frans & Engels.

Goochelaar voor familiefeest boeken receptie huwelijk

20 jaar


Aan Ervaring

0

optredens

0

glazen gevuld met goudvissen

0

uren op podium

Enkele locaties waar de gasten reeds van Kim zijn goochelkunsten genoten

Wild Gallery in Vorst, Capitole te Gent, Koning Boudewijnstadion Brussel, De Jachthoorn te Kontich, Alta Ripa in Oud-Turnhout.

Als tafelgoochelaar trad Kim Dèrvan ook reeds op in Faculty club te Leuven, Hof van Nassau in Zottegem, De Kapel te Merksplas en Havn Church Antwerpen.

Zijn centrale act vertoonde hij in Horta Antwepen, Hof ter Velden te Dendermonde, Het ’s Graevenhof te Schilde, BELvue Museum Brussel.

Bovendien werkte Gooochelaar Kim Dèrvan mee aan TV producties zoals Belgium’s Got Talent, De Neus van Pinokkio en TriX.

Ontdek de mogelijkheden en beschikbaarheid nu