Spectaculairste Goochelaar Voor Uw Huwelijksfeest Boeken Maakt Jullie Dag Nog Magischer!

Voor jullie huwelijksdag wensen jullie natuurlijk dat niet enkel jullie als huwelijkspaar maar ook alle andere gasten een onvergetelijk huwelijksfeest ervaren.  Naast een unieke locatie, lekker eten, muzikale omlijsting is ook entertainment tijdens de receptie of het avondfeest een belangrijke factor.  Een goochelaar voor uw huwelijksfeest boeken voegt steeds een magische sfeer toe aan uw feest.

Ontdek het blitse repertoire van goochelaar Kim Dèrvan. Kim tovert onder de neus en in de handen van uw gasten.  Hierdoor zullen de genodigden zich nog lang deze magische ervaring en jullie huwelijksfeest herinneren.

Bekijk hoe de spectaculairste huwelijksgoochelaar van België extra magie toevoegd aan jullie feest.

Goochelaar Kim Dèrvan winnaar Best Wedding Entertainment - Wedding Industry Awards

De N°1 Huwelijksgoochelaar van België

Een geschikte goochelaar boeken voor uw huwelijksfeest kan een hele opgave zijn vermits de act binnen het thema moet passen. Proficiat, uw zoektocht is voorbij!
Kim Dèrvan heeft reeds vele jaren ervaring met goochelen op feesten en heeft spectaculaire trucs ontwikkeld speciaal voor huwelijksfeesten. Kim Dèrvan is met zijn klassevol voorkomen en charmante persoonlijkheid één van de meest geboekte goochelaar voor feesten en huwelijken in België.

Exclusief voor huwelijken

Exclusief voor huwelijksfeesten in België vertoont tafelgoochelaar Kim Dèrvan originele en spectaculaire tafelgoochel acts aangepast aan het huwelijkspaar.  Acts perfect passend in het thema van de liefde die jullie als huwelijkspaar in de spotlight plaatsen. Tevens bezorgt hij het huwelijkspaar een uniek aandenken aan hun huwelijksfeest.

Voor zijn “Magisch Huwelijk” acts ontving Kim begin dit jaar (2020) de award voor “Best Wedding Entertainment” tijdens de Wedding Industry Awards.

Wedding Industry Awards 2020 Winner Best Entertainment

Ontdek hier de acts op maat van uw huwelijksfeest

Goochelaar voor trouwfeest boeken tafelgoochelen bruidspaar

HET MAGISCH APERITIEF | HUWELIJKSDINER

Voor huwelijksfeesten is tafelgoochelen de perfecte vorm van animatie om in te huren tijdens het avondfeest. Tafelgoochelen of close-up goochelen is één van de moeilijkste disciplines binnen het goochelen. Geen nood, tafelgoochelaar Kim Dèrvan is reeds meer dan 20 jaar gespecialiseerd in tafelgoochelen. Jullie zijn dus in goede “vingervlugge” handen!

Ervaar de magie van dichtbij

Bij tafelgoochelen wordt de magie naar de gasten toe gebracht. In het bijzonder na elke gang van het diner of naar kleine groepjes van gasten tijdens een receptie. Alle magische illusies voltrekken zich vlak onder de neus en zelfs in de handen van de gasten. Hierdoor ontstaat er interactie en betrokkenheid onder de genodigden. Waardoor zij zich deze magische ervaring nog lang zullen herinneren. Beeldt u de reacties van uw gasten in als goochelaar Kim Dèrvan in een flits een goudvis tevoorschijn tovert in een glas water!

Modieus en spectaculair

Gekleed in een modieus maatpak met bijpassende schoenen, een charmante persoonlijkheid en gewapend met de meest spectaculaire trucs.  Kortom tafelgoochelaar Kim Dèrvan voegt een magische en onvergetelijke sfeer toe aan jullie huwelijksfeest.

DE MAGISCHE HUWELIJKSACT

U wenst een verrassings act te voorzien voor uw huwelijksfeest? Ook hiervoor kan u goochelaar, mentalist en illusionist Kim Dèrvan inhuren op uw huwelijksfeest! Kim Dèrvan beschikt over een blitse CENTRALE ACT. Dit is een magische act die centraal opgevoerd wordt voor alle aanwezigen tezamen, meestal vlak voor de openingsdans.

De perfecte act voor huwelijksfeest

Door zijn vele jaren ervaring heeft Kim Dèrvan een act ontwikkeld, uniek in België, afgestemd op huwelijksfeesten.  Deze act vormt de perfecte combinatie van spectaculaire en mind-blowing trucs en leuke interactie zowel met het bruidspaar als met de genodigden. Alle gasten zullen zich deze ongelooflijke ervaring nog lang herinneren. Nog een reden om goochelaar Kim Dèrvan voor uw huwelijksfeest te boeken!

Goochel act in thema

Elk feest is verschillende van opzet, thema en duur. Goochelaar Kim Dèrvan stemt zijn centrale act perfect af op uw trouwfeest. Organiseert u een feest voor 50 personen of een huwelijksfeest met 200 gasten? De act zal zowel aangepast zijn aan de gewenste duur en het aantal gasten als aan de accommodatie. De standaard speeltijd van deze act is 20 minuten. En de act kan zowel in een zaal als in openlucht vertoond worden. Kortom Kim Dèrvan biedt voor elk huwelijksfeest u een spectaculaire act aan.

Goochelaar Illusionist boeken voor uw event goochel act podium show

Exclusieve concepten voor jullie huwelijksfeest

Heel veel huwelijkskoppels zijn steeds op zoek naar alternatieve ideeën voor bepaalde momenten tijdens hun huwelijksdag.  Ook hier kan goochelaar Kim Dèrvan jullie mee helpen. Uit zijn toverhoed haalt hij geen konijn maar wel volgende concepten:

Gedurende de hele avond verwelkomt Kim jullie gasten aan zijn luxe magische tafel. De gasten nemen plaats rond deze tafel wanneer zijzelf dit wensen. Op dat moment begint voor jullie en jullie gasten de magie. Kim neemt plaats achter de tafel en vertoont een op maat voor jullie gemaakte en spectaculaire goochel act.

Jullie kennen wel het standaard huwelijksintrede tijdens het avondfeest: het lied “Les lacs du Connemara” wordt afgespeeld, iedereen begint met hun servet te zwieren en het koppel komt al huppelend de zaal binnen. We zien dit op bijna elk huwelijksfeest met soms gênante situaties tot gevolg. Verras jullie gasten door een intrede te vertonen bestaande uit een magische act waarin jullie de hoofdrol opeisen!

Vergeet de standaard photobooth die je op alle feesten tegenkomt! Met de magische photobooth worden jullie het magisch koppel. Laat de gasten zweven of zaag ze in twee stukken. Dit alles is mogelijk dankzij de “green screen” photobooth.

Wist je datje ?

Kim Dèrvan behaalde de halve finale bij Belgium’s Got Talent. Zijn auditie act werd namelijk door een uitverkochte Stadsschouwburg Antwerpen en jury onthaald met een staande ovatie en laaiende commentaren. Ervaar dit zelf ook wanneer jullie goochelaar Kim Dèrvan voor jullie huwelijksfeest boeken!

5 redenen om Kim Dèrvan als goochelaar voor huwelijksfeest boeken

Unieke trucs binnen het thema van de liefde. Dit in combinatie met leuke en originele presentaties bezorgen uw gasten een onvergetelijke ervaring.

Kim is één van de meest geboekte professionele goochelaar in België. Met zijn ruime ervaring maakt hij immers van elk huwelijksfeest een magisch succes.

Kim streeft niet alleen hoge professionaliteit na naar de acts toe. Ook zijn communicatie vanaf het eerste contact verloopt heel correct. Hierdoor ontzorgt hij u zodat u van uw feest 100% kunt genieten.

De goochelaar met veel ervaring, maar ook grote bedrijven als referenties en tevreden klanten die Kim als goochelaar voor huwelijksfeest boeken.

Kim vertoont zijn acts niet alleen in het Nederlands maar ook in Frans & Engels.

Goochelaar voor huwelijksfeest boeken tafelgoochelaar

20 jaar


Aan Ervaring

0

optredens

0

glazen gevuld met goudvissen

0

uren op podium

Wedding Industry Awards 2020 Winner Best Entertainment

Wedding Industry Awards 2020

Goochelaar Kim Dèrvan wint de award voor "Best Wedding Entertainment" tijdens de Wedding Industry Awards 2020!

De Wedding Industry Awards zijn awards binnen de Belgische huwelijkssector. Kandidaten worden beoordeeld op digitale aanwezigheid, visie op ondernemerschap, beste capaciteiten en kwaliteit naar klanten toe.

Enkele van de prachtige trouwlocaties waar Kim Dèrvan door de bruidsparen als goochelaar ingehuurd wordt voor huwelijksfeesten

Salons Van Dijck in Duffel, La Riva te Antwerpen, Koning Boudewijnstadion Brussel, De Jachthoorn te Kontich. Maar ook bij Alta Ripa II in Oud-Turnhout en Kasteel van Lebbeke.

Als tafelgoochelaar trad Kim Dèrvan ook reeds op in Faculty Club te Leuven, Chateau Bayard te Eghezée, Hof van Nassau in Zottegem. Alsook in De Kapel te Merksplas, Havn Church Antwerpen, De Beekhoeve te Neerlanden. En bij Watt17 in Heusden-Zolder, Zilte Zoen in Temse en Het Koloniënpaleis te Tervuren. Zijn centrale act vertoonde hij in Horta Antwepen, Hof ter Velden te Dendermonde, BELvue Museum te Brussel,…

U kunt kennismaken met de goochelkunst van tafelgoochelaar Kim Dèrvan tijdens verschillende huwelijksbeurzen in Vlaanderen.

Bovendien werkte Gooochelaar Kim Dèrvan mee aan TV producties zoals Belgium’s Got Talent, De Neus van Pinokkio en TriX.

Ontdek de mogelijkheden en beschikbaarheid nu