Exclusief Magisch Huwelijksconcept

Goochelaar Huwelijksfeest Boeken?

Exclusief Magisch Huwelijksconcept

Goochelaar Huwelijksfeest Boeken?

Voeg een vleugje magie toe aan jullie huwelijksfeest!

Voor jullie huwelijksdag wensen jullie natuurlijk dat niet enkel jullie als huwelijkspaar maar ook alle andere gasten een onvergetelijk huwelijksfeest ervaren. Naast een unieke locatie, lekker eten, muzikale omlijsting is ook entertainment tijdens de receptie of het avondfeest een belangrijke factor. Een goochelaar voor uw huwelijksfeest boeken voegt steeds een magische sfeer toe aan uw feest.

Ontdek de exclusieve magische acts voor huwelijk van goochelaar Kim Dèrvan. Kim tovert onder de neus en in de handen van uw gasten. Hierdoor zullen de genodigden zich nog lang deze magische ervaring en jullie huwelijksfeest herinneren.

Goochelaar Kim Dèrvan winnaar Best Wedding Entertainment - Wedding Industry Awards

De N°1 animatie act voor huwelijksfeest van België

Een geschikte goochelaar boeken voor uw huwelijksfeest kan een hele opgave zijn vermits de act binnen het thema moet passen. Proficiat, uw zoektocht is voorbij!
Kim Dèrvan heeft reeds vele jaren ervaring met goochelen op feesten en heeft spectaculaire trucs ontwikkeld speciaal voor huwelijksfeesten. Kim Dèrvan is met zijn klassevol voorkomen en charmante persoonlijkheid één van de meest geboekte goochelaar voor feesten en huwelijken in België.

Exclusief voor huwelijken
Exclusief voor huwelijksfeesten in België vertoont tafelgoochelaar Kim Dèrvan originele en spectaculaire tafelgoochel acts aangepast aan het bruidspaar. Acts perfect passend in het thema van de liefde die jullie als huwelijkspaar in de spotlight plaatsen. Tevens bezorgt hij het huwelijkspaar een uniek aandenken aan hun huwelijksfeest.

Kim Dèrvan is officieel Partner van het House of Weddings Kwaliteitslabel dat de beste en meest betrouwbare huwelijksleveranciers groepeert in België.

Ontdek de magische acts op maat van jullie huwelijksfeest

Goochelaar voor trouwfeest boeken tafelgoochelen bruidspaar

HET MAGISCH APERITIEF | HUWELIJKSDINER

Voor huwelijksfeesten is tafelgoochelen de perfecte vorm van animatie om in te huren tijdens het avondfeest. Tafelgoochelen of close-up goochelen is één van de moeilijkste disciplines binnen het goochelen. Geen nood, tafelgoochelaar Kim Dèrvan is reeds meer dan 20 jaar gespecialiseerd in tafelgoochelen. Jullie zijn dus in goede “vingervlugge” handen!

Ervaar de magie van dichtbij
Bij tafelgoochelen wordt de magie naar de gasten toe gebracht. In het bijzonder na elke gang van het diner of naar kleine groepjes van gasten tijdens een receptie. Alle magische illusies voltrekken zich vlak onder de neus en zelfs in de handen van de gasten. Hierdoor ontstaat er interactie en betrokkenheid onder de genodigden. Waardoor zij zich deze magische ervaring nog lang zullen herinneren. Beeldt u de reacties van uw gasten in als goochelaar Kim Dèrvan in een flits een goudvis tevoorschijn tovert in een glas water!

Modieus en spectaculair
Gekleed in een modieus maatpak met bijpassende schoenen, een charmante persoonlijkheid en gewapend met de meest spectaculaire trucs. Kortom tafelgoochelaar Kim Dèrvan voegt een magische en onvergetelijke sfeer toe aan jullie huwelijksfeest.

Goochelaar Illusionist boeken voor uw event goochel act podium show

DE MAGISCHE HUWELIJKSACT

U wenst een verrassings act te voorzien voor uw huwelijksfeest? Ook hiervoor kan u goochelaar, mentalist en illusionist Kim Dèrvan inhuren op uw huwelijksfeest! Kim Dèrvan beschikt over een blitse STAND-UP ACT. Dit is een magische act die centraal opgevoerd wordt voor alle aanwezigen tezamen, meestal vlak voor de openingsdans.

De perfecte act voor huwelijksfeest
Door zijn vele jaren ervaring heeft Kim Dèrvan een act ontwikkeld, uniek in België, afgestemd op huwelijksfeesten. Deze act vormt de perfecte combinatie van spectaculaire en mind-blowing trucs en leuke interactie zowel met het bruidspaar als met de genodigden. Alle gasten zullen zich deze ongelooflijke ervaring nog lang herinneren. Nog een reden om goochelaar Kim Dèrvan voor uw huwelijksfeest te boeken!

Goochel act in thema
Elk feest is verschillende van opzet, thema en duur. Goochelaar Kim Dèrvan stemt zijn centrale act perfect af op uw trouwfeest. Organiseert u een feest voor 50 personen of een huwelijksfeest met 200 gasten? De act zal zowel aangepast zijn aan de gewenste duur en het aantal gasten als aan de accommodatie. De standaard speeltijd van deze act is 20 minuten. Kortom Kim Dèrvan biedt voor elk huwelijksfeest u een spectaculaire act aan.

Wist je datje ?

Kim Dèrvan behaalde de halve finale bij Belgium’s Got Talent. Zijn auditie act werd namelijk door een uitverkochte Stadsschouwburg Antwerpen en jury onthaald met een staande ovatie en laaiende commentaren. Ervaar dit zelf ook wanneer jullie goochelaar Kim Dèrvan voor jullie huwelijksfeest boeken!

0 %
ORIGINALITEIT
0
GLAZEN MET GOUDVISSEN GEVULD
0
WIJNFLESSEN LATEN VERSCHIJNEN
0
NAMEN OP SPEELKAARTEN

Kim Dèrvan zijn ervaring, uw garantie tot succes!

PROFESSIONALITEIT OVER DE HELE LIJN
Niet alleen professionaliteit naar de acts toe. Ook de  communicatie verloopt vanaf aanvraag tot nabespreking  altijd zeer correct.

ORIGINELE EN VERBAZINGWEKKENDE TRUCS
Goochelaar Kim Dèrvan vertoont de strafste trucs in combinatie met een vlotte presentatie. Hierdoor beleven uw gasten een onvergetelijke ervaring die zij zich nog lang zullen herinneren.

MEER DAN 20 JAAR ERVARING
Kim is één van de meest geboekte professionele goochelaar in België. Door zijn vele jaren ervaring maakt hij van ieder event een magisch succes.

MEERTALIGHEID, EEN PLUSPUNT VOOR INTERNATIONALE GASTEN
Kim vertoont zijn acts in meerdere talen, in het Nederlands maar ook in Frans & Engels.

Wedding Industry Awards 2020 Winner Best Entertainment
10/10
5/5

Wedding Industry Awards Winner

Goochelaar Kim Dèrvan wint de award voor “Best Wedding Entertainment” tijdens de Wedding Industry Awards!
De Wedding Industry Awards zijn awards binnen de Belgische huwelijkssector. Kandidaten worden beoordeeld op digitale aanwezigheid, visie op ondernemerschap, beste capaciteiten en kwaliteit naar klanten toe.

Enkele van de prachtige trouwlocaties waar Kim Dèrvan door de bruidsparen als goochelaar ingehuurd wordt voor huwelijksfeesten

Salons Van Dijck in Duffel, La Riva te Antwerpen, Hof ten Laere te Schelle, De Jachthoorn te Kontich. Maar ook bij Alta Ripa II in Oud-Turnhout en Kasteel van Lebbeke.

Als tafelgoochelaar trad Kim Dèrvan ook reeds op in Faculty Club te Leuven, Chateau Bayard te Eghezée, Hof van Nassau in Zottegem. Alsook in De Kapel te Merksplas, Havn Church Antwerpen, De Beekhoeve te Neerlanden. En bij Watt17 in Heusden-Zolder, Zilte Zoen in Temse en Het Koloniënpaleis te Tervuren. Zijn centrale act vertoonde hij in Horta Antwepen, Hof ter Velden te Dendermonde, BELvue Museum te Brussel,…

U kunt kennismaken met de goochelkunst van tafelgoochelaar Kim Dèrvan tijdens verschillende huwelijksbeurzen in Vlaanderen.

Bovendien werkte Gooochelaar Kim Dèrvan mee aan TV producties zoals Belgium’s Got Talent, De Neus van Pinokkio en TriX.

Voeg een vleugje magie toe aan jullie huwelijksfeest

Of neem telefonisch contact op via +32 (0)476 78 63 78
Scroll naar boven