Spectaculairste Goochelaar Voor Uw Bedrijfsfeest Inhuren Is Uw Garantie Tot Succes!

Uw klanten en werknemers hebben immers hooggespannen verwachtingen van uw volgend bedrijfsfeest. Een goochelaar inhuren voor uw bedrijfsfeest om deze verwachtingen in te lossen? Goed idee! Huur een professionele en spectaculaire goochelaar in zodat uw event een succes wordt.

Goochelaar Kim Dèrvan vertoont de meest spectaculaire en magische illlusies vlak onder de neus van uw gasten. Hierdoor creëert hij een magische ervaring bij uw gasten die zij zich nog lang zullen herinneren.

Tevens is Kim gespecialiseerd in het verwerken van uw logo of boodschap in de meest spectaculaire trucs. Maak een geweldige indruk op uw klanten en zakenpartners zodat zij uw bedrijf niet snel zullen vergeten!

Maak kennis met de goochelkunsten van Kim Dèrvan en ontdek de mogelijkheden om goochelaar Kim Dèrvan in te huren voor uw bedrijfsfeest.

Goochel Acts Voor Event Boeken Tafelgoochelaar dinner

Een professioneel en ervaren goochelaar voor bedrijfsfeest inhuren

Uw bedrijfsfeest verdient dezelfde kwaliteit naar uw gasten toe die u ook binnen uw bedrijf hanteert. Het is dus belangrijk dat u de meest geschikte artiest voor uw event boekt. Kim Dèrvan is met zijn klassevol voorkomen en charmante persoonlijkheid één van de meest geboekte goochelaars voor bedrijfsfeesten en events.

Zowel zijn professionaliteit op vlak van communicatie vanaf het eerste contact alsook tijdens uw event helpen u als organisator te ontzorgen. Voeg hieraan nog zijn vlotte communicatie naar de gasten toe in combinatie met zijn spectaculaire trucs. En u heeft de magische sleutel in handen om van uw bedrijfsfeest, beurs of event een succes te maken.

De perfecte act voor uw bedrijfsfeest, beurs of event!

Tafelgoochelaar voor uw feest

TAFELGOOCHELEN | CLOSE-UP MAGIC

Voor bedrijfsfeesten is close-up magic, beter bekend als tafelgoochelen, de ideale vorm van entertainment tijdens een diner of receptie. Tafelgoochelen is één van de moeilijkste disciplines binnen het goochelen. Geen nood, tafelgoochelaar Kim Dèrvan is reeds meer dan 20 jaar gespecialiseerd in tafelgoochelen. U bent dus in goede “vingervlugge” handen als u goochelaar Kim Dèrvan boekt voor uw bedrijfsfeest!

Ongelooflijke Ervaring

Bij tafelgoochelen wordt de magie naar uw gasten toe gebracht meestal na elke gang van het diner.  Alle magische illusies voltrekken zich vlak onder de neus en zelfs in de handen van de gasten.  Hierdoor ervaren uw gasten de magie vanop de eerste rij.  Een verbazingwekkende ervaring die zij zich nog lang zullen herinneren. Beeldt u de reacties van uw gasten in als goochelaar Kim Dèrvan in een flits een goudvis tevoorschijn tovert in een glas water!

Gekleed in een modieus maatpak met bijpassende schoenen, een charmante persoonlijkheid en gewapend met de meest spectaculaire trucs. De redenen waarom Kim Dèrvan regelmatig gevraagd wordt om op te treden tijdens exclusieve events met internationaal publiek.

GROEPSVOORSTELLING | CENTRALE ACT

Organiseert u een klantendag, opendeurdag, personeelsfeest of productlancering? Voor deze gelegenheden wenst u uit te pakken naar uw klanten toe. Daarom is het een schitterend idee om een goochelaar te boeken. Goochelaar en illusionist Kim Dèrvan beschikt over een blitse CENTRALE ACT. Dit is een magische act die centraal opgevoerd wordt voor alle aanwezigen tezamen.

Door zijn vele jaren ervaring heeft Kim Dèrvan een act ontwikkeld die tot eenieders verbeelding spreekt.  De perfecte combinatie van spectaculaire en mind-blowing trucs en leuke humoristische interactie met het publiek. Alle gasten zullen zich deze ongelooflijke ervaring nog lang herinneren.

Op Maat Van Uw Event

Elk evenement is verschillende van opzet, thema en duur. Goochelaar Kim Dèrvan stemt zijn centrale act perfect af op uw event. Organiseert u een personeelsfeest voor 50 personen of een productlancering voor een zaal van 800 gasten?  De act zal aangepast zijn aan de gewenste duur en de accommodatie. De standaard speeltijd van deze act is 40 minuten. Deze kan zowel in een zaal, een tent of in openlucht vertoond worden. Voor elke gelegenheid biedt Kim Dèrvan u een spectaculaire act aan.

Goochel Acts Voor Event Boeken centrale act groepsvoorstelling

5 Redenen om Goochelaar Kim Dèrvan voor uw bedrijfsfeest in te huren

Blitse trucs in combinatie met leuke en originele presentaties bezorgen uw gasten een onvergetelijke ervaring.

Kim is één van de meest geboekte professionele goochelaars in België. Door zijn ruime ervaring maakt hij van ieder event een magisch succes.

Kim streeft niet alleen hoge professionaliteit na naar de acts toe.  Ook zijn communicatie vanaf het eerste contact verloopt heel correct. Hierdoor ontzorgt hij u zodat u van uw feest 100% kunt genieten.

De goochelaar met veel ervaring, grote bedrijven als referenties en tevreden klanten die Kim als goochelaar boeken voor feest.

Kim vertoont zijn acts niet alleen in het Nederlands maar ook in Frans & Engels.

Goochelaar voor familiefeest boeken receptie huwelijk

PS. Wenst u uw product of bedrijf met een exclusieve act in de kijker te plaatsen?  Ook voor MAATWERK kunt u steeds bij goochelaar Kim Dèrvan terecht!

20 jaar


Aan Ervaring

0

optredens

0

glazen gevuld met goudvissen

0

uren op podium

Goochelaar voor bedrijfsfeest inhuren in thema van event

Enkele bedrijven die Kim Dèrvan als goochelaar voor bedrijfsfeest inhuren

Belgocatering te Aalst, DAF Trucks Belux in Temse, Allianz Benelux, Van Hool te Lier, Tricks For Bricks te Erembodegem. Ook DBP Antwerpen, Douwe Egberts te Brussel, Medialaan in Vilvoorde, Staub France, WeAreOneWorld te Boom deden een beroep op Kim.

Als tafelgoochelaar trad Kim Dèrvan ook reeds op in Faculty club te Leuven,  Hof van Nassau in Zottegem, De Kapel te Merksplas, Havn Church Antwerpen. Zijn centrale act vertoonde hij in Horta Antwepen, Hof ter Velden te Dendermonde, Het ’s Graevenhof te Schilde, BELvue Museum Brussel.

Bovendien werkte Gooochelaar Kim Dèrvan mee aan TV producties zoals Belgium’s Got Talent, De Neus van Pinokkio en TriX.

Lees de reviews over goochelaar Kim Dèrvan op Eventplanner.be.

Ontdek de mogelijkheden en beschikbaarheid nu