Goochelaar Kim Dervan Logo HighRes

BLOG

Winnaar "Certificate of Excellence" door Eventplanner.be

Virtuele shows bekroond met Eventplanner.be "Certificate of Excellence"

Geweldig! Voor het tweede jaar op rij ontvangen mijn live acts en online shows het “Certificate of Excellence”!

Elk jaar beloont eventplanner.be eventleveranciers en eventlocaties die dagelijks tot het uiterste gaan voor hun opdrachtgevers met een officieel en feestelijk ‘Certificate of Excellence’.

Ongelooflijk dankjewel aan alle eventprofessionals voor de fantastische samenwerkingen en natuurlijk mijn klanten voor hun geweldige reviews over mijn magische acts en online shows op Eventplanner.be.

Het jaar 2021 was één van de spannendste jaren in mijn carrière door de vele uitdagingen die corona met zich meebracht in de eventsector. Eind 2020 en begin van het jaar 2021 zat de evenementsector nog volledig op slot waardoor ik noodgedwongen mijn shows via online platformen zoals Zoom en Teams vertoonde.

online show kim dervan zoomshow

Voel de magie bij u thuis!

Aperoboxen met daarin een geheime envelop werden wereldwijd afgeleverd, bedrijfsslogans en logo’s werden verwerkt in de acts en bepaalde personen werden in de bloemetjes gezet terwijl hun gedachten voorspeld werden.

Ik wou de online toeschouwers dezelfde magische ervaring aanbieden zoals zij tijdens mijn live optredens ervaren.

Het is geweldig om de reacties te zien van bedrijven en hun werknemers op het moment dat zij bij hen thuis de magie ervaren.

Benieuwd of ik ook bij u uw gedachten kan voorspellen? Aarzel niet, neem contact op en laat ons samen uw online bedrijfsevent, bedrijfsfeest of teambuilding omtoveren tot een onvergetelijk moment.

Zijn vermogen om het publiek te betrekken en hen mee te nemen op een betoverende reis is werkelijk uniek. Of het nu gaat om close-up magie tijdens cocktailuurtjes of adembenemende optredens tijdens diners, Kim Dervan weet precies hoe hij de juiste sfeer kan creëren om jullie speciale dag nog specialer te maken.

Maak kennis met de wondere wereld van goochelaar Kim Dèrvan

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Meer info

Scroll naar boven