Goochelaar Illusionist Boeken Voor Uw Event, Een Show Vol Illusies En Magie!

Wenst u voor uw event of verenigingsfeest een verbazingwekkende podium goochelshow? Duiven die verschijnen en verdwijnen in het niets, assistentes die doorboord worden met zwaarden, zwevende tafels, enz. Een goochelaar illusionist boeken voor uw event zodat u zich afvraagt of dit alles een illusie of realiteit is.  Aan u en uw gasten om te genieten van een geweldige goochelshow.

Illusionist en mentalist Kim Dèrvan zoekt reeds vele jaren de grenzen van het onmogelijke op. Hij bracht dit alles samen in een verbazingwekkende podium act.  De perfecte samensmelting tussen illusies en mentale trucs in combinatie met zijn leuke interactie met het publiek.  Kim zorgt er voor dat alle aanwezigen zich deze magische ervaring nog lang zullen herinneren.

Ontdek de magische wereld van goochelaar, illusionist en mentalist Kim Dèrvan en maak van uw event een succes.

Goochelaar Illusionist boeken voor uw event

Een aantal van de locaties die Kim Dèrvan als illusionist boeken voor events

Wild Gallery in Vorst, Capitole te Gent, Koning Boudewijnstadion Brussel, De Jachthoorn te Kontich, Alta Ripa II in Oud-Turnhout, Atomium te Brussel.  Maar ook Cultuurcentrum Zwaneberg te Heist-op-den-Berg, Het Bolwerk in Vilvoorde, Salons de Romree te Grimbergen. Alsook Docks Dome te Brussel, Waerboom in Groot-Bijgaarden, Horta Antwepen, Hof ter Velden te Dendermonde, Het ’s Graevenhof te Schilde, Lotto Arena Antwerpen, BELvue Museum te Brussel.

Als tafelgoochelaar trad Kim Dèrvan ook reeds op in Faculty club te Leuven, Kasteel van Leeuwergem, Hof van Nassau in Zottegem, De Kapel te Merksplas, Havn Church Antwerpen.

Ook in andere regio’s zoals Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen, Antwerpen, Limburg, Brussel en Vlaams-Brabant wordt goochelaar illusionist Kim regelmatig geboekt op de meest exclusieve feesten en events.

Bovendien werkte Gooochelaar Kim Dèrvan mee aan TV producties zoals Belgium’s Got Talent, De Neus van Pinokkio en TriX.

De Illusieshow op uw event | Specificaties

Geschikt voor verenigingsfeesten of evenementen

Verbazingwekkende illusies in combinatie met de strafste mentale experimenten

Visuele en verbazingwekkende podium act

Leuke interactie met het publiek

Geschikt voor jong en oud

45 minuten durende show

Act wordt opgevoerd op podium

Geluidsinstallatie en backstage verplicht

Goochelaar Illusionist boeken voor uw event mentalist

PS. Bent u op zoek om iemand op een spectaculaire manier te laten verschijnen binnen het thema van uw feest of event? Geen probleem! Kim Dèrvan is één van de weinige goochelaars in België die acts op maat van een bedrijf of event creëert.

5 redenen om illusionist Kim Dèrvan te boeken voor uw event

Originele illusies in combinatie met leuke presentaties bezorgen uw gasten een onvergetelijke ervaring.

Kim is één van de meest geboekte professionele goochelaars in België. Met zijn ruime ervaring maakt hij van ieder event een magisch succes.

Niet alleen professionaliteit naar de acts toe maar ook een correcte communicatie van het eerste contact tot afhandeling van de boeking.

Een professioneel artiest met een toverkoffer vol ervaring.  Niet alleen grote bedrijven als referenties maar ook terugkerende tevreden klanten.

Acts kunnen vertoond worden in drie talen: Nederlands, Frans & Engels

Goochelaar Illusionist boeken voor uw event goochel act podium show

20 jaar


Aan Ervaring

0

optredens

0

glazen gevuld met goudvissen

0

uren op podium

Lees de reacties van klanten waarvoor illusionist Kim Dèrvan zijn goochelkunsten reeds vertoonde.

Ontdek de mogelijkheden en beschikbaarheid nu