Spectaculaire Goochel Acts Voor Event Boeken Uw Garantie Tot Succes!

U bent op zoek naar een spectaculaire goochel act op maat van uw event of feest? Uw gasten een onvergetelijke ervaring bezorgen staat hoog op uw verlanglijst?  Dan bent u op het juiste adres aanbeland om de perfecte goochel acts voor uw event boeken!  Er rest u nu nog enkel de vraag welke act het meest geschikt is voor uw evenement of feest.

Ontdek de verschillende goochel acts die goochelaar Kim Dèrvan u aanbiedt. Kim vertoont zowel de strafste illusies vlak onder de neus van uw gasten als op een podium.  Eén ding is zeker, u zal bij elke act op het puntje van uw stoel zitten genieten!

Bekijk de goochel acts van de spectaculairste goochelaar van België want uw feest verdient enkel het beste!

Goochel Acts Voor Event Boeken Tafelgoochelaar

De kwaliteitsvolle goochelaar voor uw event

Goochelaar Kim Dèrvan staat bij veel wedding- en eventplanners bekend om zijn kwalitatieve acts die hij naar zijn klanten toe aanbiedt.  Hij wordt regelmatig geboekt op de meest exclusieve events in Europa.  Al jaren verbaast hij met zijn spectaculaire trucs de bekendste personen steeds opnieuw.

Zo trad hij reeds op voor Prins Laurent en Prinses Claire en hun kinderen, Bill Gates, Vincent Kompany, Eden Hazard, Adil El Arbi, …

Ontdek hier de verschillende acts en boek de goochel act op maat van uw event

Tafelgoochelaar voor uw feest

TAFELGOOCHELEN | CLOSE-UP MAGIC

Bij tafelgoochelen wordt de magie naar uw gasten toe gebracht.  Meestal na elke gang van het diner of naar kleine groepjes van gasten tijdens recepties. Niet alleen voltrekken de magische illusies zich vlak onder de neus van de gasten maar ook in hun handen. Hierdoor kan iedereen de magie van dichtbij ervaren.  Waardoor zij zich deze magische beleving nog lang zullen herinneren! Beeldt u de reacties van uw gasten in als tafelgoochelaar Kim Dèrvan in een flits een goudvis tevoorschijn tovert in een glas water!

[MEER INFO…]

Goochel Acts Voor Event Boeken centrale act groepsvoorstelling

GROEPSVOORSTELLING | CENTRALE ACT

De centrale act is een act die opgevoerd wordt voor alle aanwezigen tezamen.  Goochelaar en mentalist Kim Dèrvan beschikt over een blitse CENTRALE ACT.
Door de vele jaren heen heeft Kim Dèrvan een verbazingwekkende act ontwikkeld.  Deze act vormt een perfecte combinatie van spectaculaire en mind-blowing trucs en leuke humoristische interactie met het publiek. Alle gasten zullen over deze ongelooflijke ervaring nog lang napraten.

[MEER INFO…]

DIGITAL MAGIC

Digital Magic is de ideale act tijdens een online seminarie, meeting, feest of bedrijfsevenement.  Goochelaar Kim Dèrvan is dé pionier en specialist in online goochelen in België.  Door zijn interactief online goochelen betrekt hij iedereen bij de act alsof u de act in real life bijwoont.

[MEER INFO …]

Goochelaar Illusionist boeken voor uw event mentalist

EXCLUSIEVE CONCEPTEN

Voor uw bedrijf bent u op zoek naar een exclusief “out-of-the-box thinking” concept voor teambuilding, bedrijfsfeest of event.  Verzamel uw teamleden, collega’s of klanten en ontdek samen de Mystery Mission of de Out-of-the-Box teambuilding.

[MEER INFO…]

Uw bedrijf in de kijker dankzij magisch maatwerk

Zet uw bedrijf of product extra in de kijker op beurzen en events met een magische act op maat.  Goochelaar Kim Dèrvan is reeds vele jaren gespecialiseerd in maatwerk voor bedrijven.

Zo werkte hij oa. voor Coca-Cola een act uit voor de lancering van de nieuwe Cola Zero Sugar naar al hun klanten toe.

5 redenen om Kim Dèrvan zijn goochel acts voor event boeken

Unieke trucs in combinatie met leuke en originele presentaties bezorgen uw gasten een onvergetelijke ervaring.

Kim is één van de meest geboekte professionele goochelaar in België. Door zijn ruime ervaring maakt hij van ieder event een magisch succes.

Kim streeft niet alleen hoge professionaliteit na naar de acts toe.  Ook zijn communicatie vanaf het eerste contact verloopt heel correct. Hierdoor ontzorgt hij u zodat u van uw feest 100% kunt genieten.

Een professioneel artiest met een toverkoffer vol ervaring, grote bedrijven als referenties en tevreden terugkerende klanten.

Kim vertoont zijn acts niet alleen in het Nederlands maar ook in Frans & Engels.

Goochel Acts Voor Event Boeken Tafelgoochelaar dinner

20 jaar


Aan Ervaring

0

optredens

0

glazen gevuld met goudvissen

0

uren op podium

Enkele van de locaties waar Kim Dèrvan zijn goochel acts reeds vertoonde

Wild Gallery in Vorst, Capitole te Gent, Koning Boudewijnstadion Brussel, De Jachthoorn te Kontich, Alta Ripa in Oud-Turnhout. Als tafelgoochelaar trad Kim Dèrvan ook reeds op in Faculty club te Leuven, Chateau Bayard te Eghezée, Hof van Nassau in Zottegem. Maar ook in De Kapel te Merksplas en Havn Church Antwerpen. Zijn centrale act vertoonde hij in Horta Antwepen, Hof ter Velden te Dendermonde, Het ’s Graevenhof te Schilde. Alsook in Lotto Arena Antwerpen, BELvue Museum te Brussel en Kasteel van Leeuwergem.

Bovendien werkte Gooochelaar Kim Dèrvan mee aan TV producties zoals Belgium’s Got Talent, De Neus van Pinokkio en TriX.

Lees de reviews over goochelaar Kim Dèrvan op Eventplanner.be.

Ontdek de mogelijkheden en beschikbaarheid nu